NETWERKBORREL ONDERWIJS & ZORG

Ieder kwartaal een groep gezellige mensen bij elkaar voor een hapje en een drankje om bij te kletsen en te netwerken, hoe leuk is dat!

Op vrijdag 16 september 2022 tussen 16:00u en 19:00u ben je wederom van harte welkom; mensen uit het onderwijs en de zorg én diverse zelfstandig ondernemers, allemaal uit Apeldoorn en omstreken. We zijn wederom welkom bij Station Royaal in Apeldoorn.

Niets moet, alles mag is en blijft het motto. De sfeer is ongedwongen en ieder is op eigen wijze aan het netwerken. Drankjes betaalt ieder voor zich en de borrelhapjes worden deze keer door Station Ryaal verzorgd.

Om te laten weten met hoeveel mensen we komen, graag t.z.t. aanmelden door een mailtje te sturen naar admi@gewoonspeciaalbegeleiding.nl én je aanwezigheid in aangeven bij het evenement Netwerkborrel Gewoon Speciaal op Facebook. Zo kunnen andere aanwezigen zien wie ze mogelijk allemaal treffen.

Wil je op de hoogte blijven van evenementen en andere ontwikkelingen van Gewoon Speciaal zoals deze borrel en data van de rots- en watertraining op individuele inschrijving of de zomeractiviteiten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Gewoon Speciaal die vervolgens 4x per jaar verschijnt in je mailbox.