Over Tanja Bos

“Jongeren met een gedragsuitdaging hebben enorme potentie. Hen volledig in hun kracht zetten: dat drijft mij. Zij zijn namelijk net als ieder ander: Gewoon Speciaal.” – Tanja Bos, oprichtster, erkend coach en gedragsspecialist bij Gewoon Speciaal –

Ieder mens heeft uitdagingen. We hebben bovendien allemaal wel eens een steuntje in de rug nodig. Sommigen net iets meer dan anderen. Jongeren vanaf 10 jaar, jongvolwassenen en hun omgeving kunnen daarom bij Gewoon Speciaal terecht voor ondersteuning. Je bent welkom met of zonder diagnose rondom ADD, ADHD of autisme (ASS). Jij, als mens, bent in mijn visie meer dan deze diagnose alleen. Daarom noem ik het geen gedragsproblemen, maar gedragsuitdagingen. Samen kijken we hoe het leven wat gemakkelijker wordt en hoe je je doelen kunt realiseren.

Wat maakt mij gekwalificeerd?
Meer dan elf jaar werkte ik als docent in het Voortgezet Speciaal Onderwijs en als ambulant begeleider in het basisonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs en het MBO en zag ik jongeren opbloeien tijdens het traject dat ik met hen aanging. Omdat mijn behoefte naar meer vakkennis groeide, behaalde ik ondertussen mijn Post HBO-diploma Master Special Education Needs. Om bovendien mijn coachingexpertise te blijven ontwikkelen, heb ik in 2017 mijn Post HBO-diploma Erkend Individueel Coach behaald. Dit onderscheidt mij in het werkveld met een wildgroei aan coaches.

In 2016 ben ik mijn eigen praktijk gestart als gedragsspecialist en coach. Sinds 2018 ben ik SKJ geregistreerd als jeugd- en gezinsprofessional. Het delen van kennis en ervaring is de basis van mijn werkzaamheden bij Gewoon Speciaal – zowel in het werken met jongeren en jongvolwassenen zelf, als in het ondersteunen van ouders, scholen of organisaties. Zo hoop ik betekenisvol voor hen te zijn.

“Als deze jongeren en jongvolwassenen iets meer ontspannen in het leven kunnen staan en meer kunnen genieten, hebben we samen een heleboel bereikt. Zo creëren we de voorwaarden om ieders volledige potentieel te kunnen benutten.”

Voor vragen over hoe ik je kan helpen en vragen over tarieven, kun je vrijblijvend via het contactformulier ook contact met mij opnemen of telefonisch op nummer 06-48352843.

Ik ben geregistreerd bij de stichting kwaliteitsregister jeugd (SKJ). Gewoon Speciaal is aangesloten bij twee beroepsverenigingen, te weten de LBBO en de BPSW. Gewoon Speciaal is samenwerkingspartner binnen het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG). Ook verzorgen wij maatwerktrajecten voor de Plusvoorziening vanuit Ferm. Gewoon Speciaal is KIWA gecertificeerd. 

LBBOSKJ LOGO SAGBPSW

Terug naar home

[/subsection]