Over Natasja Jager

“Gewoon Speciaal, dat ben ik ook, net als iedereen. Wat is het heerlijk om te mogen werken in een organisatie waar je mag zijn wie je bent!– Natasja Jager, Administratief Medewerker –

Als team werken we vanuit onze eigen expertise, maar vooral vanuit ons hart, in een open en directe sfeer, met (vooral) een lach en een traan, ieder vanuit zijn eigen uitdagingen en zijn eigen kwaliteiten. Bovenal we doen het samen!

Na mijn opleiding MBO Sociaal Juridische Dienstverlening heb ik ruim 23 jaar administratieve werkzaamheden verricht binnen organisaties die zich inzetten voor kinderen, jongeren en volwassen die, vaak meer dan anderen, te maken krijgen met kleine en grote uitdagingen in het leven. 

Met deze groep mensen voel ik me erg verbonden. Hoe mooi is het, dat ik mijn administratieve talent mag inzetten, zodat mijn collega’s hun aandacht volledig kunnen richten om samen met de mensen die ze begeleiden te kijken en te werken aan een gemakkelijker en meer ontspannen leven.

Een goed draaiende organisatie begint bij een goede administratie. Ook hier doen we het goed of we doen het niet. We hebben korte lijnen en doen administratief gezien alleen wat echt noodzakelijk is. Ik zou zeggen…Gewoon Goed Geregeld!