GEWOON SPECIALE ZOMERACTIVITEITEN IN APELDOORN
OMDAT IEDEREEN VAKANTIEFUN VERDIENT!

Vind jij het ook zo moeilijk om je in de zomervakantie te vermaken? Het ontbreken van de structuur van school, en alle anderen om je heen, dat is ook even heel wat anders. En dan gaan er ook nog eens heel veel gezinnen op vakantie. Saai en lastig!

Heb je ADHD, autisme of een andere gedragsuitdaging? Dan zijn veranderingen en contacten aangaan en onderhouden soms lastig. Dan is de zomervakantie al een uitdaging op zich. Ook jij verdient vakantiefun!

Gedurende de schoolvakantie is er daarom speciaal voor jullie de mogelijkheid om, met een groepje, een aantal keren in de zomervakantie leuke activiteiten te ondernemen in en om Apeldoorn. Iedereen tussen 10 en 30 jaar die zich onder goede en gezellige begeleiding wil vermaken deze zomer, is welkom! We houden rekening met de verdeling qua leeftijd zodat het voor iedereen leuk is.

WAT VOOR TOFS DEDEN WE AFGELOPEN JAAR?
Voor meer informatie kun je klikken op de activiteit.

~ Outdoor lasergamen Deventer
~ Outdoor Karten Eefde
~ Klimbos de Veluwe
~ Boksclinic ten Tije
~ Workshop Streetart Apeldoorn

Inschrijven kan door het inschrijfformulier zo snel mogelijk, maar in ieder geval vóór 1 juli 2021, op te sturen naar info@gewoonspeciaalbegeleiding.nl Het loopt ieder jaar snel vol dus wees er snel bij! Wij schrijven in op volgorde van binnenkomst.

We zien jullie graag deze zomer!
Marlie Engel & Tanja Bos

DONEERACTIE
Wil jij deze zomeractiviteiten voor iedereen toegankelijk en nog specialer maken? Wij gunnen ook de jongeren met ouders zonder dikke portemonnee een kans om mee te gaan en geven iedereen graag een luxe lunch en een extra snack of drankje. Jij ook? Dan kun je doneren via deze link.

Meer lezen over wat wij vanuit Gewoon Speciaal nog meer doen kan op de andere pagina’s op deze website.