GEWOON SPECIALE ZOMERACTIVITEITEN IN APELDOORN
OMDAT IEDEREEN VAKANTIEFUN VERDIENT!

Wat een rare tijd hebben we achter de rug; geen structuur van school, geen verjaardagen en feestjes, het missen van sociale contacten tijdens sport en niet op vakantie kunnen. Het is saai en lastig geweest! Voor velen was deze tijd zwaar. Heb je ADHD, autisme of een andere gedragsuitdaging? Dan zijn veranderingen en contacten aangaan en onderhouden vaak al lastig zat zonder alle coronaperikelen erbij.

Jullie verdienen allemaal iets om naar uit te kijken: VAKANTIEFUN! We brengen jullie graag bij elkaar om er weer op uit te gaan, in contact te zijn met anderen, een dag te beleven zonder zorgen, laagdrempelig en met respect voor ieders (gedrags)uitdaging en met zorg voor elkaar.

Gedurende de schoolvakantie is er daarom speciaal voor jullie de mogelijkheid om, met een groepje, een aantal keren in de zomervakantie leuke activiteiten te ondernemen in en om Apeldoorn. Iedereen tussen 10 en 30 jaar die zich onder goede en gezellige begeleiding wil vermaken deze zomer, is welkom! We houden rekening met de verdeling qua leeftijd zodat het voor iedereen leuk is. Ga je mee?

WAT VOOR TOFS GAAN WE DOEN DIT JAAR?
Voor meer informatie kun je klikken op de activiteit.

~ Outdoor lasergamen Deventer
~ Outdoor Karten Eefde
~ Klimbos de Veluwe
~ Workshop Tekening branden op hout
~ Creëer je eigen clubsandwich en/of wrap (dieet wordt rekening mee gehouden)
~ Burgers Zoo
~ Escapepark Veluwe

Inschrijven kan door het inschrijfformulier zo snel mogelijk, maar in ieder geval vóór 1 juli 2022, op te sturen naar admi@gewoonspeciaalbegeleiding.nl Het loopt ieder jaar snel vol dus wees er snel bij! Wij schrijven in op volgorde van binnenkomst.

Kun je de bijdrage niet (volledig) betalen zoals aangegeven op het inschrijfformulier? Neem dan contact met ons op want we denken graag met je mee!

We zien jullie graag deze zomer!
Marlie Engel & Tanja Bos

DONEERACTIE
Wil jij deze zomeractiviteiten voor iedereen toegankelijk en nog specialer maken? Wij gunnen ook iedereen zonder dikke portemonnee een kans om mee te gaan en geven iedereen graag een luxe lunch en een extra snack of drankje. Jij ook? Dan kun je doneren via deze link.

Meer lezen over wat wij vanuit Gewoon Speciaal nog meer doen kan op de andere pagina’s op deze website.