GEWOON SPECIALE ZOMERRACTIVITEITEN IN APELDOORN
OMDAT IEDEREEN VAKANTIEFUN VERDIENT

Vind jij het ook zo moeilijk om je in de zomervakantie te vermaken? Het ontbreken van de structuur van school, en alle anderen om je heen, dat is ook even heel wat anders. En dan gaan er ook nog eens heel veel gezinnen op vakantie. Saai en lastig!

Zeker als je, om wat voor reden dan ook, door bijvoorbeeld ADHD, autisme of een andere gedragsuitdaging, niet zo goed met verandering om kunt gaan en/of moeite hebt contacten aan te gaan en te onderhouden. Dan is de zomervakantie al een uitdaging op zich. Ook jij verdient vakantiefun!

Gedurende de schoolvakantie is er daarom speciaal voor jeugd tussen 10-16 jaar de mogelijkheid om met een klein groepje 2 keer in de week een leuke activiteit te ondernemen in en om Apeldoorn. Iedereen die zich onder goede en gezellige begeleiding wil vermaken deze zomer, is welkom! Dit jaar wordt er verbouwd vanaf week 34, vandaar dat de activiteiten niet alle weken plaats zullen vinden.

Wat kunnen we bijvoorbeeld gaan doen?
Klimbos
* zwemmen bij Malkander
* boogschieten bij Avalon Sports
* trampolinespringen bij Bounz
* klimmen in het Klimbos
* aapjes kijken in de Apenheul
* Kickbike GPS-tocht Bussloo
* Lasergamen bij Deventer Paintball
* etc.

Heb je een eigen idee? Vul dat gerust in op het inschrijfformulier. De activiteiten zullen afgestemd worden op de groepsgrootte, de voorkeuren die aangegeven zijn en de groepssamenstelling. Vul de voorkeuren voor de activiteiten, jouw dieetwensen en ondersteuningsbehoefte én natuurlijk de data in op het inschrijfformulier zomerprogramma 2019.

Vanaf 4 deelnemers zal de activiteit doorgaan en zal er bekend gemaakt worden wat we gaan doen.

Praktische informatie
Naamloos
Wanneer: vanaf 23 juli t/m 15 augustus 2019.
Dag en tijd: elke dinsdag en donderdag veelal tussen 10:00 uur en 13:00/14:00 uur.
Locatie: vertrek vanaf Gewoon Speciaal of ontmoeten bij de locatie.
Groepsgrootte: 4-6 deelnemers.
Kosten: €55,- per dagactiviteit.*
Aanmelden: stuur je inschrijfformulier 2019 naar info@gewoonspeciaalbegeleiding.nl

* Wellicht is er vergoeding mogelijk vanuit een PGB of vanuit de raamovereenkomst Jeugdzorg die Gewoon Speciaal heeft met verschillende gemeentes. Neem hiervoor contact op met het CJG bij vragen over vergoedingen. Wacht hier niet te lang mee omdat het tijd kost om de formaliteiten te doorlopen bij akkoord. Dit geldt zowel bij een PGB als bij vergoeding vanuit de raamovereenkomst.

Meer lezen over Gewoon Speciaal kan op de website.