Over Barbara Sjerps

” Bij Gewoon Speciaal mag je in een open en veilige sfeer leren, ontdekken en ontwikkelen waarbij er wordt gekeken naar jouw kwaliteiten en talenten’
– Barbara Sjerps, Toegepaste Psycholoog i.o. –

Als tiener kwam ik, door een maatschappelijke opdracht vanuit school, in aanraking met allerlei mensen uitdagingen. Ik ging als vrijwilliger dans- en zwemles geven en na één keer meekijken wist ik zeker dat ik dit jarenlang wilde blijven doen én van met mensen werken mijn werk wilde maken. Ik vind het belangrijk dat er oog is voor de persoon achter alle ‘labels’ en focus mij liever op kwaliteiten en talenten.

In de afgelopen jaren heb ik, vanuit verschillende rollen binnen vrijwilligerswerk, stages en (bij)banen, ervaringen opgedaan met kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en in de ouderenzorg.

Daarnaast heb ik ruim vier jaar geleden de MBO-4 opleiding Sociaal Cultureel Werk afgerond. Ondertussen ben ik afgestudeerd Toegepast Psycholoog, waar ik mij heb gespecialiseerd in de levensloop van de mens en binnen de GGZ. Alle ervaringen en beide studies hebben mij veel praktische en theoretische kennis gebracht over de verschillende aspecten van de mens en hun gedrag.

Als ‘mensen-mens’ met oog voor de persoon, zonder alle labels, zet ik mij graag in om jou te laten groeien.